I... you

Сашок1
I very often think about you
And very long remember our meetings,
Because I love you, –
Frankly speaking.

I on cloud nine look at you,
You inspire me all the time.
And no, I don’t know why,
But an any case I love you!

Let not real I poet,
But I write to you from a loving
Heart... but you, my friend,
I'll never forget…







Думаю о тебе очень часто я,
И очень долго помню наши встречи
Из-за того, что люблю тебя, –
Откровенно я отвечу…

Я очень счастлив, когда вижу тебя,
Ты вдохновляешь все время меня.
И нет, я не знаю почему…
Но все равно люблю тебя!

Пусть никудышный поэт из меня,
Но пишу тебе от любящего – себя,
Что тебя – мою подругу,
Никогда я не забуду…