Молитва 65 против гнева

Николай Москвитин
Господи Иисусе Христе, Сыне Божий, Избавителю от страстей, Царю Милосердный, Дарователь Всякого Блага, Услышателю молений тёплых, Призирателю на прошения смиренные, Владыка Преславный, Защитителю от страстей Верный, избави меня от гнева и сотвори очень кротким!