Две семьи

Александр Шевченко 62
Дві сім'ї.
         
Є дві сім'ї всьго у нас -
Та, де колись ми народились,
В якій пройшов дитинства час,
І та, що ми самі створили.

Вже маєм діточок давно,
Тішать батьків наші онуки,
Та забуваєм все одно,
Що крає серце їх розлука...

Ми більше дбаєм про дітей,
Хоча батькам дуже потрібні,
І додаєм, забувши те -
Сивини в скроні їхні срібні...

05-11-18.