Минае все

Олександр Мачула
Минає все

Минає все – і біль, і сльози,
і сум, і горе, і нужда.
Невтішні долі хай прогнози,
але негода – не біда.

Як не ввійти у річку двічі,
минуле так не повернуть.
Нехай палають смутком свічі,
та все ж вперед проліг мій путь.

У лету хай тривоги кануть,
їх за межею залишить
нам допоможе пізно, рано
найвищого блаженства мить.

Тож віддамо належне Богу
за те, що влаштував так світ,
за повсякденну допомогу
і ланцюжок щасливих літ!

06.11.2018