хибна вiра на укр. яз

Любонька
Хибна віра - над Богом наруга,
у душі' наче рветься хоругва
справедливості Божого Слова,
що релігій усіх є основа.

Слово - Бог - це закон, без сумління,
всі ми - Вищої Сили творіння,
не шукаймо богів собі інших,
є один тільки Отче - во Вишніх.


Він Небесного Царства - Володар,
Він - Господь наших душ, (не господар!),
вибір - вільний у символі віри,
у склада'нні будь-ко'му офіри...

Між людьми Бог лиш прагне любові,
ми ж не вірим Йому, бестолкові,
все шукаєм видовищ та хліба
і зростає зневірлива хи'ба.

Хай живе віра в нас достеменна,
від хреста зві'льним Божі рамена,
не пораньмо гріхом Його Се'рця,
голуб миру хай в небо взів"ється...

Хоч і різних церков прихожани,
Божі діти - усі ми, земляни,
не ділі'м нероздільну ТриСвятість,
щоби ду'ші дістали крилатість...

Кожна віра - насліддя родини
і ціло'го народу країни,
Бог присутній у кожному храмі,
все пов"язано із Небесами!

Бог належить усьо'му суспільству,
віра не підлягає насильству!
Тим, хто віру міняє, як сподні,
не дістануться ласки Господні!


19/10/18/