шляхи розходяться навiчно на укр. яз

Любонька
Шахтар не встане на коліна і під "банд(ер)у" не прогнеться,
Крим втратила вже Україна й Донбас до неї не верне'ться.
Не залякать його війною і силомиць не підкорити!
Ціною пла'тить він страшно'ю, перш за усе страждають діти.
Шляхи розходяться навічно, бо у Європу путь кривава.
Реве Майдан "патриотично", але не в тім козацька слава,
Щоби не згідних катувати, за непокірливість - бомбити.
Донбас з фашизмом не з"єднати, в нім дух слов"янський не зломити!
І дружній вузол з "моcкалями" Америці не розірвати,
Бо діти однієї мами не пустять ворога до хати.
Хижого заходу законів схід вольнолюбний не приймає,
Не чує натовських мамонів, а сво'ю правду  захищає.
Під владу Києва гнучкого донбасівців не затягнути.
Тим, хто прода'в землю і Бога про честь та гідність не збагнути!


02/09/18/