Gdy sztuki egzystencji

Халина Подгорска-Дутка
GDY SZTUKI EGZYSTENCJI
Gdy sztuki egzystencji
dopelniaja sie
nieodzownie wspolnie
wolnosci piekna wyrazu
nic juz nie zagraza
Dobro przejawia sie w czasie
prawdziwie czyms nowym
gdy zycie i tworczosc
z soba wspolpracuja
02.01.2018
***
HPD