Не люблю коли лiзуть в душу

Анастасия Тенжала
Не люблю коли лізуть в душу!
Не запитуй мене, благаю,
Не тряси мене наче грушу,
Як довіри я ще не маю.

Не питай як мені живеться,
Не кажи мені: "Співчуваю".
Не ломися до мого серця,
Поки душу свою ховаю.

Свої сили не трать даремно
Від нав'язливих я тікаю.
Терпеливих і лиш взаємно
Я до серця свого впускаю.