Inkwember

Тимофей Светлый
Inktober's becoming Inkvember
All figures are hard to remember
Inkrainy, inktears, inkbrightly,
Inkfondly but slightly, so slightly..

My warmly becoming inkwember
All feelings in sweetest surrender
The cats and potatoes is fried
And far shiny eyes that desires

Rose nails holding pencil so tightly
But smile is betraying me shyly
Inkwember, my sweetest inkweber
Embrace me, and wrap up me tender.

06.11.2018 22:12


Посвящается моей подруге Анастасии Газовой,
автору цикла рисунков #inktober -
серии замечательных теплых осенних образов.