Трыялет

Анна Атрощенко
Юнацтва знікла немінуча,
А восень - зноўку са смугой...
Зірну вакол з горкай тугой:
Юнацтва знікла немінуча.

Апошні ліст ляціць з слязой,
Як гэта сумна і балюча.
Юнацтва знікла немінуча,
А восень - зноўку са смугой...
                8.11.2018.