Вiзьми мене з собою

Игорь Краса
Час руйнує мости.
Б'є секундами пульс.
Бачу все по очах -
Мовчи.
Якщо треба іти -
Обійму, посміхнусь.
Тільки може почуєш,
Як серце кричить.
**
Візьми мене з собою
Нечутною луною,
Теплом в своїх долонях,
Краплиною сльози.
Візьми мене з собою
Солодкою журбою,
У грудях тихим болем
Візьми мене, візьми.
**
Дощ самотніх годин
Буде потім, в пітьму,
У сліпого вікна
Вночі.
Якщо треба, то йди.
Посміхнусь, обійму.
Та хіба ти не чуєш,
Як серце кричить.
**
Візьми мене з собою
Нечутною луною,
Теплом в своїх долонях,
Краплиною сльози.
Візьми мене з собою
Солодкою журбою,
У грудях тихим болем
Візьми мене, візьми.