Трыялет

Анна Атрощенко
У час вечаровы, асенні
Курлычуць нам зноў жураўлі...
Сумуем па роднай зямлі
У час вечаровы, асенні.

Забыць, што было - не змаглі!
Прыходзіць да нас прасвятленне.
У час вечаровы, асенні
Курлычуць нам зноў жураўлі...
                8.11.2018. (Экспромт)