Я в тоб

Юлия Савочка
Твоїми думками я міряю Світ
І в мене виходить інакша картина.
Жили би твої дежа вю зі сто літ,
Та я сперечатися згодом зуміла.

Твоїми очима я бачила день,
Вночі шепотіла вустами твоїми
І знову торкалася зраджених тем,
А ти пробачав молитвами своїми.

В тобі оселилася я на віки
Та стукаю кожного дня у віконце.
Мої вибухівки лихі та стрімкі,
Лиш стримує погляд твого охоронця.

Ти – сильний. Величне мовчання твоє,
Я докори вщент  об скалу розбиваю
І серце моє до сих пір не взнає
Того, кого кожного дня пробачаю.