Лдбмантх

Альберт Горошко
Лдбмантх шсмогнт зглондр.
Миеала оинни
Иеима лаиси аомо
Сэлна оиаюа.

Бунг клоццнод грагон
Хродроз ганткзан
Агвинст бгонпенк гным
Рэнр лдувнабмз винб.

Еахола иола эсьеа
Иеиа асиа эоэ
Аюио эеаоа...
Зглондр шсмогнт лдбмантх!