Spune-mi

Макс Пэк
1 куплет:

Stau langa tine in pat si imi tremura gandul
De iubirea ta sunt ingropat, ma ineaca pamantul
Nu faci nico miscare, si vreau sa-ti spun "Pleaca"
Dar pana cand estu tu in viata, mie nu o sa-mi treaca.

Припев:

Spune-mi cum vrei sa mori
Sa te arunc prin fereastra?
Chiar daca stii sa zbori
Sa stii c-ai ucis fericirea noastra

Spune-mi cum vrei sa mori?
In amintiri o sa te inec
Si fara niciun pic de regret.
De pe Pamant o sa te petrec

2 куплет:

Beau si tot mai tare te strang de mana
Dece te-am cunoscut, de ce nu-mi esti straina
Vreau sa-ti cer iertare, dar nu ma mai simti
De-acum si-n continuare nu vreau sa ma minti.