Миколаiвська осiнь

Олександр Мачула
Миколаївська осінь

Пора сумлива щедро сипле чари
із золота і бронзи навкруги.
По небу вітер гоне хмар отари,
а нижче – хвилі в бузькі в береги.

Багряне стелить осінь покривало
і листям роки падають до ніг.
Хоча попереду часу іще немало,
та скроні все густіш вкриває сніг.

По вулицям ступає гордо осінь,
фарбує парки в теплі кольори.
Ще зелені немало в кронах досі,
та ближчає зимовий колорит.

09.11.2018