Чаклунка

Юлия Моис
Ти моє щастячко, посміхнись скоріше
Ти моє коханнячко, обійми міцніше
Ти моє серденько, всі про тебе думки
Ти моя доленька, я твоя "чаклунка"
Як настане ніченька, в танці зачарую
Заплющ свої віченьки, ніжно поцілую.