Друга зустрiч все зiпсуе...

Миклош Форма
Друга зустріч все зіпсує...
Не потрібна нам зустріч друга.
Я в життя увійшов твоє
не коханцем, а добрим другом.

Через юність свою палку
для кохання розкрила душу...
Я любов пережив терпку
і завжди пам'ятати мушу,

що, крізь спалахи почуттів,
дружба – теж поєднання рідних...
Я і сам є рабом цих слів:
друга зустріч нам – не потрібна...