Катма

Елена Иржанская
   Дахом зрослися з землею...
   Непотріб -- в занепад?
   Скільки  на дзузьки  таких розкотилось хатів?..
   В city вплеснулися  села...
   Тепер де хто-небудь?..
   Скорше воліють до  Марсів,
   Звідки
                нема вороттів






08 11 2018 год