до Фатiми... на укр. яз

Любонька
Безліч є у світі місць святих,
Натовпи паломників там - за'вжди.
Ждуть чудес від Бога помічних
І Господньої шукають правди

Тої, що корисна душам їх,
Тої, що відроджує духовність...
У скарбницях Вічності благих
Аура очищує свідомість.

В місті португальськім Фатімі
Всіх побожних радо зустрічають,
Діві-Богородиці пісні'
Звідусіль (в прославу Їй) лунають...

Їду в котрий раз під Твій Покров...
Зболеній душі' лиш Ти - рятунок!
Материнську ласку і любов
Хо'чу попросити у дарунок
 
Для дітей улюблених свої'х,
Щоби без Опіки не лишились,
Щоби не страждали за мій гріх,
Щоби відчували Божу Милість...

Вознесу' моли'тви до Небес
Покаянні, а іще благальні,
Щоби Дух Святий в мені не щез,
Воскресивши цінності сакральні...

Про'йду із Тобою Хресний Шлях,
Як до сповіді, на Прощу стану...
Моя доля - у Твоїх руках,
Матінко, прийми мою осанну!



09/10/18/