Потрiбно Небесам молитись! на укр. яз

Любонька
Свої думки' я зво'жу знов
до прописних Господніх істин:
щоб керувала в нас любов
потрібно Небесам молитись.

Відверто каючись, прохать
помилування неповинним,
бо кожному відповідать
за се'бе перед Богом й Сином.

Хай людство ставить за мету -
по заповідях Божих жити,
душ зберігати чистоту,
у постановах не грішити.

Хто совість у собі' збудив,
до сповіді йде просто Неба,
щоб гріх Всевишній відпустив,
у про'щенні - душі' потреба.

Відкриємо перед Отцем
всі свої вчинки непристойні,
нехай обе'рнеться Лицем
до внуків, ми ж бо недостойні.

Просі'м, щоб Бог їм ниспослав
Небесної своєї манни,
Добром життя благословлял,
Взамін приймаючи осанни...



08/11/18/