Моя любов, моэ натхнення

Левиа
Моя любов,моє натхнення,
моє жаданеє дитя-
молюсь за тебе кожен день я,
щоб Бог беріг твоє життя.
Ти несподіваний дарунок-
ти відповідь на молитви,
небес святих ти поцілунок
і заповіт від Бога ти.
Коли я вже і не чекала,
що буду мамою колись,
надій ніяких не плекала
зі сумом поглядала ввись.
Бог дарував, по благодаті,
коли зневірилася я,
щоб я могла тебе навчати
Його любові і Словам.
Для мене ти як  порух вітру,
ковток цілющої води,
як серед темряви,ти світло-
світи ж ти,донечко,світи!
Люблю тебе,моя дитина,
по Божому шляху іди!
На хрест  послав  Бог Свого Сина,
щоб змити всі наші гріхи!