Щастя, що e я

Катерина Жебровська
Виставка «Будда. Той, хто пройшов світами Сансари»
Національний музей мистецтв ім. Б. та В. Ханенків

Щастя, що є я…
Щастя, що я є…
Тиша мого дня
Живиться з мене…

Вічність і мить – я…
Вирій людських тем…
Визначеність – гра…
Добре – воно ж – зле…

Щастя, що є все…
Щастя, що все є…
Сходження моє –
Й Небове, й Земне…

Світло й пітьма – я…
Крапля життя – кров…
В серці – страх? Нема…
В серці є Любов…

09.10.2018