tamtu

Гелена Смилянская
Бризки різкі в воду втіленням,
сила стихії почуттями ллється,
з берегом стрічаючись,
з усією глибиною свого кохання
з сушею зливається,
як і той, хто любить більше любові
самої.

Так, неймовірне відлуння сонця?!
Ти, що перед моїми очима,
Ти, що перед моєю душею,
Ти, що в моєму серці
перебуваєш

11"11"2018


*tamtu - аккадское слово "тамту" - море