Свiте, стережись

Михаил Генсёр
Світе, стережись. Утверджується самовладдя.
Проста людина - заручник боротьби.
Але накопичується справедливості громаддя
В тих душах, що купують для підлої мети.
Традиції свої ми хочем мати,
Самостійно вчитись на своїх же помилках,
Ваші війни волієм поховати,
І вивести Вкраїну на широкий шлях.