***

Пташка Ив
я обіцяю собі
що дозволю від тебе піти
треба лише сльози витерти
і забути що в «ми» досі віриш ти

тепер я повинна
не оглядатись назад
навіть якщо ти ведеш мене в цей азарт
намагаючись відволікти від попередніх зрад

я візьму себе під свій захист
я випущу тебе з своїх палат

ти зумієш навчитись
як поводитись в цьому дикому лісі

ти вже дорослий
а я більше не дозволю себе вбивать
час зупинити цей божевільних парад

6:33
11лист 2018