Як солодко кохатися з тобою

Скресла
Як солодко кохатися з тобою
Коли над нами завмирає вічність,
І день, згорнувшись вицвілим сувоєм,
Приречено сплива у потойбічність!

Як обпікають пристрасні вуста!
І млосність рук - мов долі подарунок,
І ніжність дотику нечувано проста,
І подих переходить у цілунок.

Як болісно - аж до мікроклітин -
Від браку слів у наших рідних мовах!
Тож почуттів шалених гарячінь -
Переплетіння пальців, а не слово.

Як був, як є, як буду - забуваюсь
У вирі неосяжного розвою.
Свого буття, як знав його, зрікаюсь
Щоб воєдино злитися з тобою.
2018