доробок ночi

Александр Ярошевский
нічний шторм
вранці
       ще чує місто
приморське
 
          згодом
акорди дії
       людської
глушать
       природи заспів
 
    буденна тиша
 
    нічного шторму
вона   
    гучніша

так все в житті
метушні потоком
зтирає звичка
вранішніх зорь світ

***
где же волшебнoе
                таинство ночи
как давно
           затерялось где-то
и осталось одно лишь
                "спать хочет-
ся" - только время
                отсутствия света
за окном

ожидание снов
              или утра
время
      видимых
      снами слов
жизнь
будто