Пiсня

Иванна Гринчук
Тебе мрії обіймали,
твоє гладили чоло.
Дивні птахи в сні співали,
Тихий вітер ніс тепло.
Коли погляд його рідний
Відбивався у очах –
Тоді ти була царівна,
А твоя душа в квітках.

Там зорі падають все вище,
Політ такий не наздогнати.
Хай на колінах, хай ще нижче
Себе любові дарувати.

Нехай місяць не засяє,
Нехай сонце не зігріє.
Коли милий обіймає -
В тебе виростають крила.
І летітимеш до неба…
Хтось кричить а хтось сміється.
Тобі ж тільки чути треба,
Як кохане серце б’ється.

Там зорі падають все вище,
Політ такий не наздогнати.
Хай на колінах, хай ще нижче
Себе любові дарувати.