Осiннi скарби

Наталия Хорунжева
В тихім полі зчорнілі мощі
Від колишніх зелених трав.
Я до лісу піду на прощу,
Там, де сосни, маленький став,

Пломеніє гілля шипшини
І ручай гомоніти звик,
З чистотою душі дитини
По скарби золотих оскик.
13.11.18