Хмарний вiрш

Поэт Закарпатья Василий Галас
Хмарно без прояснень.
Гола далина.
Зойк пташиний з неба
вже не долина.
Сонячного півдня
досягли птахи.
...Тут - у осінь наші
котяться шляхи.
Димарі люльками
закурились - "пих"...
Жовта ніч.
А зранку -
біль дощів сліпих.

Листопад 2018