Каждая фея должна...

Валентина Яковлева Рэй
           Наши феечки носят леечки,
           Дружат с птицами, Духом Сада.
           Изобилие им наградою,
           Вкус с аромою им услада.


 иметь сад.
Ну хотя бы очень маленький,
даже может быть просто крошечный.
Но самый настоящий.

   
         Every Fairy Must


   Every fairy must have a garden. Well, at least
a very small garden, it can even be just tiny,
but the real one .
   Our fairies are carrying watering cans. They are
friends with birds and the Spirit of the Garden.
Abundance is their reward. Taste with aroma is
a delight to them.