Сепар

Шишикин Александр
Ідуть здобутки по країні,
Про себе голосно кричать.
Несуть з собою вазиліну,
Щоб лагідно всіх нас кохать.
Досягнення як грім із неба,
В догонку тому випав сніг.
Ще більше перемог нам треба,
Зі стразами свистить батіг.
Був хліб по п'ять в часи тирана,
Став по п'ятнадцять зараз він.
Вода як золото, із крана,
Пустої лиш каструлі дзвін.
Бензин був десять, став по тридцять,
В три рази краще стали жить.
Безвізом в очі люблять тицять,
Щоб каву в опері попить.
А м'ясо їсти не кошерно,
Бо зашлаковується кров.
Тому й ціна є характерна,
Купити краще сумку дров.
Став газ по вісім, був по гривні,
Бо янукович той тиран.
Такі метаморфози дивні,
Аж бивні чухає баран.
Війна в усьому винувата!
І ясне діло путін-пес.
На фронті валяться солдати,
Та газ ворожий в ГТС.
А там воюють, тут торгують,
У Форбс попали на війні.
Офшорні схеми митикують,
Та скажуть:"Сєпар ти!" - мені.
Не жмуть вже шоколадну руку
Бо мабуть то не шоколад.
Кобель він був, та вийшла сука,
Такий собі людиногад.