А день такий, яскравий, нинi...

Раиса Андрейчук
А день такий, яскравий, нині.
Чомусь, так тягне заспівать...
Моїй ріднесенькій Вкраїні,
Душею, долі побажать!

Подяку людям хочу скласти
І щастя любій стороні...
Щоб, їй, Господь не дав пропасти,
Щоби поклав кінець війні!

Я хочу світечка наврочить,
Своїм, привітним, землякам...
Хай заживе! Не кровоточить -
Бажаю селам і містам.

Хай буде весело в країні,
Навчайте Біблії дітей...
Хай спокій заживе в родині,
Відвертість у серцях людей!

Христа Ісуса прославляйте,
Марію - матінку Його...
Отця Благого поважайте,
В молитвах, шліть тепла свого.

А день такий, яскравий, нині -
Бажаю вірності в сім*ї...
Хай буде мирним небо синє,
Цвіте любов по всій землі!