Моя любов не маe слiв

Миклош Форма
Моя любов не має слів –
моїй любові слів не треба.
Любов без слів зліта до неба.
Без слів лунає в небі спів.

Я знаю, що почуєш ти
без слів мелодію кохання.
Без слів усі мої зізнання –
без суєти, без пустоти.

І несказанно жаль мені
тих, хто не знав цієї тайни,
хто велич щастя на світанні
не вміє чути в тишині...