Чекати хочеться менi...

Владимир Прохода
Чекати хочеться мені
Коли всміхнешся мимо волі,
Щоб ворушилось в глибині
І стало рідним аж до болю.

Чекати хочеться мені,
Що ти впадеш в мої обійми,
Та будуть дні і ночі дивні,
Самі щасливі на Землі...

Чекати хочеться мені,
Хоча чекав, Бажаю долі,
Як сивий вітер в чистім полі
Шукає тишу восени...


  П.В.М.     06.10.2018г.