Вийшов мiсяць...

Ерёмин Валерий Алексеевич
Звечоріло...
         Зачепилась тінь за тин.
Заморився...
         Простогнав старенький млин.
Підступає...
         Ніч, до самих до воріт.
Заховався...
         Десь за обрій цілий світ.
Стало тихо...
         Нішелесне вітерець.
Пахне м`ята...
         П`янить подихом чебрець.
Вийшов місяць...
         У віночку із зірок.
Як в люстерко...
         Задивився у ставок.