Не плач...

Раиса Андрейчук
Не плач, не сумуй, моя мамо, не треба,
Що я із життя, за Вкраїну, пішов...
Мене зігріває Господь, синє небо -
Я, тут, собі, мамо, домівку знайшов!

Не плач, моя рідная і не журися,
Що доньку зоставив, дружину свою...
Прошу, лиш, за мене, матусю, молися,
За грішну, безсмертную, душу мою.

Не плач, я проситиму, - хай Бог боронить,
Ідіть до причастя, до сповіді йдіть...
Я буду, для вас, з ясним сонечком сходить,
Любіть Бога, дякуйте - кожную мить!

                2016 рік.