Гисметим олайдын...

Наргиз Курбанова
Истейим, арзумсан, езизим мяним,
Элимде гялямдир,гялбимде эшгим,
Сянсиз чох чятиндир мяне, севгилим,
Недже дёзюм, сёйле, недже яшайим...

Сянден мян язырам, сяни душюнурям,
Сянинля мян варам, сенсиз мян олюрем,
Билки, гисмятимсян, сяни мян севирям
Сянин хайялынла алышыб янырам.

Несибим олайдын, сяни тез гёряйдим,
О ширин хайяла, арзуя чатайдым,
Багрыма сяни мян бярк баса биляйдим,
Не олар, езизим, гисмятим олайдын...