16. 11. 2018

Светлая Две Тысячи 10
Сумная рэфлексія...
----------------------
Схавалі думкі зорак свет...
Ужо толькі пра абед, сняданак ці вячэру ... То бок, адно штось выбіраць... Агідна, млосна, але, трэба. Жыццё на пЯты наступае, бо там жыве той калектыўны мозг, які чакае манны з мітавых нябёсаў... Хоць асабісты досвед кажа іншае... На пяты проста інтэлект не цісне...