Р дня

Виктор Худаков 4
      
Я весела і багата,
Бо рідні, є повна хата,
Тато, мама, дідусі,
Біля мене завжди всі.
Є у мене дві бабусі,
Я нічого не боюся,
Мій гарем, моя рідня,
Бачу вас усіх щодня.

Як заплачу не нароком,
Всі вони завжди під боком,
Розважають всі мене,
Хай нас лихо обмине.
Є прадід і дві прабабки,
Вони носять шоколадки,
Бо ж у домі головна,
Їх багато, я одна.

Що мені маленькій треба,
У вікні шматочок неба,
Бачу сонечко ясне,
Все влаштовує мене.
Хай всі будуть в нашій хаті
І щасливі і багаті
А гарем, я свій люблю,
Зараз трішечки посплю.