руки в руках - початок

Гелена Смилянская
той поїзд,
манери розмови,
скупість на живі слова щодо себе,
культура, виваженість, обережність,
інтерес до співрозмовника,
бажання відчувати чуже тепло,
ледь  стримувані сльози на очах, коли я спитала про неї, але я їх побачила,
цікавий співрозмовник,
досконале знання хіромантії,
історія про перстень,
дихав мною,
обережний цілунок,
...
пачка цигарок за кілька годин,
довга розмова назло мені і перекур, що затягнувся з курилкою),
хотів контакти,
як я відповіла?
ти бачив його і хотів мене вкрасти.

дала би тобі номер, якби ти не мстив ще там), хто з розумом після подібної відмови веде себе таким чином, адже це не твоя поразка,це моя перемога, як людини.

 завжди робиш собі назло, твій скажений егоїзм ріже тебе на двоє і ламає життя, і не тільки тобі.

скажи,
 те,нюансове, про що знаю лише я.
і чому тебе туди носило? вимов!( я пам'ятаю)
Ще пам'ятаю губи, м'яке волосся, статуру, але зовсім не пам'ятаю зросту.

А ситуація точнісінько така ж, тільки довжиною в кілька годин..
Відпрацювання карми, на роки розтягнуте.
Надзвичайна схожість.
І та неординарна зовнішність...