Эмили Дикинсон. Слава - пчела

Галина Иззьер
Слава - пчела:
Может запеть,
Может вонзить.
Ах, да, и взлететь.


Emily Dickinson

1763

Fame is a bee.
   It has a song -
   It has a sting -
Ah, too, it has a wing.