зустрiчi зворотнi на укр. яз

Любонька
1
Вже літо зникло десь за небокраєм,
За пару день пів осені пройшло...
Неспинний час, коханий, більш не гаїм,
Поки ще листям все не замелО!

п/в:
Жовтень жовкне
і сльозьми дощавить...
Серце змокне,
сум його розчАвить.
Незабаром
крига землю вкриє...
Нема пари -
скиглить душа й ниє.

2
Чекання довге зустріччю спини,
Мов пташеня, зігрій в своїх обіймах.
Цілунком змерзлих губ моїх торкни
Й відразу потеплІє в наших зимах.

п/в:
Січень...грудень
нас не налякають.
РАзом бУдем,
бо серцЯ кохають.
Душу ранять
вечори самотні.
Чи розрадять
зустрічі зворотні?

(авторська пісня)  05/10/18/