Пронизливе життя

Катерина Жебровська
Пронизливе життя…
Пронизливі вітри…
Мелодії тремтять
В єстві, у глибині…

Сліпучий блиск трави…
Сліпучий промінець…
Причастя до краси…
Душі земний вінець…

Холодних крапель ритм…
Холодне небуття…
У серці світлий слід…
Любові відчуття…

16.11.2018