Сонце ясне

Валенсия-Велиция
Сонце ясне! Світ яскравий!-
Наша дівчинка - життя!!! -
Щастя наше дзвінке, жваве,
Подих наш, серцебиття!

Дар безцінний ти од Бога,
Всі ми дякуєм Йому!
Радість наша синьоока,
З днем народження!!! Люблю!!!

Вісім рочків! Вже доросла!
Ой Арусенько моя! -
Неймовірна, віртуозна-
Піаністка чарівна!

Долі гарної до віку,
В мирі, в злагоді, в добрі,
Та в любові вік прожити,
Ми бажаємо тобі!!!