Багато таких у селi

Мих Лис
Плачуть невмиванi вiкна.
Ставнi скриплять без завiс.
Хата схилилася бiдна.
Садок бурьянами зарiс
Господар, за ним господиня,
На цвинтарi мiсто знайшли.
Пусте, непотрiбне подвірья -
Багато таких на селi...