18. 11. 2018

Светлая Две Тысячи 10
Закрытая суполка +...
Квіткі мы набываем па нагодзе...
З сабой калі ці з ворагам у змове - згодзе,
Цікавасць бы ад інтарэсаў новых
Ці ад старых
На тле сучасных умоў...
----------------------
Вяртаемся да ўчорашніх падзей
Ды з утапічнаю надзеяю... ;
А свет усё той жа!
І напаўзае на свядомасць
Смоўжам!
З' ядае , не яднае ён!
Цячэ ізноў ... Ізноў...
Халодная ад страху
І болю
Кроў...