Пiсня про руденьке кошенятко

Козлова Людмила
Жило-було на світі руденьке кошенятко.
Була у нього мама і був веселий татко.
Щовечора сімейство збиралось на даху.
І слухав наш будинок пісеньку таку:

"Нам хороше на світі жити-жити!
На труднощі від долі не зважай!
Давайте будем рАзом всі дружити!
Ти з нами оцю пісню заспівай!"

Минали дні за днями, прийшла зима за літом.
Наш Рудик одружився, з'явились в нього діти.
Веселою сім'єю збирались на даху!
І знову наш будинок чув пісеньку таку:

"Нам хороше на світі жити-жити!
На труднощі від долі не зважай!
Давайте будем рАзом всі дружити!
Ти з нами оцю пісню заспівай!"

А у людей сьогодні проблем дуже багато.
Заморюється мама, сердитим ходить тато.
Чи ж варто нарікати на долю нелегку?
Вже краще нам співати пісеньку таку:

"Нам хороше на світі жити-жити!
На труднощі від долі не зважай!
Давайте будем рАзом всі дружити!
Ти з нами оцю пісню заспівай!"