Чудова пора

Борис Мохонько
 
На зиму осінь повертає,
У цій порі бува таке.
Дощ із снігом випадає,
Останній лист уже  несе.

Відшуміла осінь листвою,
У напрузі природа живе,
Не дивує вона вже красою,
Їй погода цього не дає.

Вона мінлива в листопаді,
Дощі із снігом, морози.
Першим сніжинкам діти раді,
Вони готові до зими.

Дістануть саночки і лижі,
Надінуть знову ковзани,
І зашумлять по всій окрузі,
Всі на початку вже зими.

Зима їм подарує радість,
Веселі ігри, бабу снігову.
Щоб діти голосно сміялись,
У чудову зимову пору.